Gewapende overval bij eetgelegenheid in Coevorden

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

Een eetgelegenheid aan het Stationsplein in Coevorden is op 14 februari jl. overvallen door een gewapende man. De overval vond plaats rond 21.50 uur. De verdachte maakte een onbekend geldbedrag buit en verliet de locatie zonder gewonden achter te laten.

Verloop van de overval

De verdachte kwam omstreeks 21.50 uur aan bij het station in Coevorden op de fiets. Hij parkeerde zijn fiets en liep vervolgens naar de eetgelegenheid aan het Stationsplein. Eenmaal binnen toonde hij een vuurwapen, of een voorwerp dat erop leek, aan een medewerker en dwong een onbekend geldbedrag af. Hierna verliet de man het pand, haalde zijn fiets weer op bij het station en fietste weg over de Stationsweg in de richting van de rotonde met de Poppenharelaan, Dalerallee en Weth. J.B. Hemelweg.

Signalement van de verdachte

De verdachte is een man met een lichte huidskleur. Hij droeg op de avond van de overval een donkere leren jas, een zwarte sjaal, een zwarte gebreide muts met een klepje aan de voorkant, lichtkleurige handschoenen, een donkerkleurige broek en zwarte schoenen. Hij reed op een fiets met een fietstas.

Oproep tot getuigen

Mensen die de verdachte herkennen of meer informatie hebben over deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.