Overval op eetgelegenheid in Coevorden, politie zoekt getuigen

5 maanden geleden gepubliceerd

Een gewapende man heeft op 14 februari een overval gepleegd op een eetgelegenheid aan het Stationsplein in Coevorden. De politie is op zoek naar getuigen die de man kunnen herkennen of meer informatie kunnen verschaffen over de zaak.

Details van de overval

De verdachte kwam op woensdag 14 februari rond 21:50 uur aan bij het station in Coevorden. Hij parkeerde zijn fiets en liep naar de eetgelegenheid aan het Stationsplein. Daar toonde hij een medewerker een vuurwapen, of een daarop gelijkend voorwerp, en dwong een geldbedrag af. Na de overval verliet de man met de buit in zijn jaszak het pand, haalde zijn fiets op en fietste weg over de Stationsweg in de richting van de rotonde met de Poppenharelaan, Dalerallee en Weth. J.B. Hemelweg. Niemand raakte gewond bij het incident.

Signalement van de verdachte

De verdachte is een man met een lichte huidskleur. Hij droeg een donkere leren jas, een zwarte sjaal, een zwarte gebreide muts met een klepje aan de voorzijde, lichtkleurige handschoenen, een donkerkleurige broek en zwarte schoenen. Hij reed op een fiets met een fietstas.

Oproep getuigen

De politie roept getuigen op die de verdachte herkennen of meer informatie hebben over de zaak. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via de opsporingstiplijn. Personen die liever anoniem willen blijven, kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem.