Politie onderzoekt explosie bij woning Boompjes in Almelo

Normal politie embleem
Afbeelding: Politie

Een 27-jarige bewoner in een huis aan de Boompjes in Almelo werd vanmorgen rond 4.45 uur, terwijl hij lag te slapen in zijn slaapkamer, gewekt door een sissend geluid. Toen hij ging kijken hoorde hij een harde knal en sprong het glas uit de ramen van zijn slaapkamer. De man raakte hierdoor gewond. De gealarmeerde agenten zagen dat de ramen van de slaapkamer ontzet waren en dat er een gat was geslagen in de dakgoot die zich onder het raam bevond. Tevens troffen de agenten stukken dakgoot voor de woning aan en zagen dat de aldaar geparkeerde auto hierdoor beschadigd was geraakt. Zelfs bij de woning aan de overkant van de straat troffen ze beschadigingen aan die door de explosie veroorzaakt zijn.

De bewoner heeft aangifte gedaan. De politie heeft onmiddellijk een onderzoek gestart. De woning is afgezet. Op dit moment wordt er een buurtonderzoek gehouden. 

De politie wil graag weten wie verantwoordelijk is voor deze knal en onderzoek wel voorwerp de schade heeft veroorzaakt. Ze vraagt getuigen op zicht te melden. Dit kan telefonisch via 0900 8844 of anoniem via Meld misdaad anoniem 0900 7000. 

Dit artikel verscheen eerst op AlmeloNu.nl

Adverteren op CoevordenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op CoevordenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Coevorden
18:37

18° C

Zwaarbewolkt

1.49 km/h

73%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief