Voorstellingen in Theater Hofpoort: Nhung Dam en De Traan

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

Het komende weekend in Theater Hofpoort, Coevorden, belooft vol te zitten met verschillende soorten entertainment. Na cabaretier Wouter Monden, een concert van Barrelhouse en een kindervoorstelling genaamd Professor S., zijn er twee zeer verschillende voorstellingen gepland voor het volgende weekend.

Nhung geeft zich bloot

De Vietnamese actrice Nhung Dam komt op vrijdag 1 maart naar Theater Hofpoort met de voorstelling ‘Nhung geeft zich bloot’. Deze is een mix van toneel, cabaret en punk. Nhung Dam wil in haar voorstelling laten zien dat je trots mag zijn op je afkomst, ongeacht hoe deze eruit ziet. Ze laat zien hoe ze haar Vietnamese opvoeding heeft omarmd door middel van muziek. De voorstelling gaat over het nastreven van je dromen, ongeacht hoe onmogelijk deze soms lijken. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Theaterconcert De Traan

Op zaterdag 2 maart geeft De Traan een theaterconcert. De groep bestaat uit ongeveer twintig zangers en een orkest van tien personen. De Traan staat bekend om hun diepe ontroering, gouden stemmen, grote harten, uitbundige kerels, meerstemmig gezongen nummers, veel sfeer, eigen initiatief, kameraadschap, uitbundige kleding en fantastische feesten. Het optreden begint eveneens om 20.15 uur.

Kaarten bestellen

Kaarten voor deze en andere voorstellingen kunnen besteld worden via de website van Theater Hofpoort. Ook zijn kaarten te koop bij de theaterkassa in het Cultuurhuis aan Kasteel 3, elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Het theater is telefonisch bereikbaar op dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur.

Related news